Aiemmin kirjoittelin seuraavan projektin olevan isännän synttärilahjapaita. No, tuli vähän muuta väliin, pakollista ja vähemmän pakollista.

SDC14538.jpg

Kaveri pyysi pikaisesti sukkia lapsille, joten kaivoin jämälangat esiin ja puikottelin yhtenä viikonloppuna muutamat sukat.

Seuraavaksi totesin, että nuorimmainen kaipaa uusia tarhavaatteita. Kaikki tuntui jäävän pieniksi samaan aikaan. Ei siis muuta, kun kirjastosta pari Ottobre-lehteä lainaan ja kaavoja piirtämään. Kankaita onneksi oli omissa kätköissä riittävästi.

SDC14595.jpg

Tästä kuvasta itseasiassa puuttuu yksi paita ja yhdet housut, kun ehtivät jo käyttöön. Mun vanha saumuri ei ole oikein tykännyt toimia sitten viime kesäisen alasiepparin vaihdon. Kahdesti on huollettu, mutta taas alkoi kettuilla urakan loppupuolella. Neulatanko ei jotenkin pysy asennossaan, vaan siirtyy ja alkaa katkoa neulaa. Riittävän ketutuksen asteen saavutettuani päädyin halpis ratkaisuun ja tilasin Hobby Hallista uuden tarjoussaumurin. Josko pelittäisi edes sen kahden vuoden takuuajan, josko sitten olisi varaa ostaa kunnon laite...

SDC14592.jpg

Tai mistä sen tietää vaikka tää olis miten kestävä peli ja saisi ihan pysyvän kodin täältä. Ainakin ihan toimivalta on vaikuttanut näin ensi alkuun.

Seuraavaksi kyllästyin puikkopusseihini. Ne kun olivat useamman vuoden vanhoja, eikä siis enää ihan niin toimivia nykyiselle puikkokannalleni. Ei siis muuta kun uusia tekemään.

SDC14564.jpg

Kankaiksi valikoitui Tampereen messuilta ostetut palat ja lisäksi pari varaston kätköissä lymynnyttä palaa.

SDC14569.jpgSDC14572.jpg

Tein omat pussit pyöröpuikoille, irtopäisille pyöröille ja sukkapuikoille.

SDC14567.jpg

Sukkapuikkopussin päältä löytyy myös oma paikkansa virkkuukoukuille.

SDC14563.jpg

Lisänä kaikissa vielä vetoketjutaskut mittanauhoille yms pikkutavaroille ja lenksut silmukkamerkeille.

SDC14588.jpg

Marraskuussa Tampereen kädentaidot messuillta ostin Kolme vyyhtiä Pehmis-Puffaa ja tilasin kaksi vyyhtiä värjättynä sopimaan edellisiin. Nyt vyyhdit on kotiutuneet ja näyttävät hyvältä yhdessä. 

SDC14535.jpg

Ravelryn jouluvaihdossa saatu kuitu kehräytyi pikavauhtia langaksi 110g/370m.

SDC14537.jpg

Nyt pitäisi taas keskittyä isännän paitaan, jotta se valmistuisi ajoissa. Ei vaan nyt todellakaan ole se kiinnostavin projekti, mutta pakko yrittää. Loppuvuoden yritänkin sitten pyhittää vain kivoillle projekteille =)