Tuli tuossa aiemmin kerrottua, että minulla on kaksi  projektia meneillään. Ensimmäisen eräpäivä olisi ollut 15.4, vaan nyt se on valmis!

Tuli kutsu juhliin, joissa pitäisi olle iltapuku. Sellaistahan piti sitten heti alkaa tekemään.

Minuahan ei sitten saa ihan tavaomaiseen vaatteeseen juhliin puettua, joten neulottu mekko tuntui kivalta ja vähän erilaiselta vaihtoehdolta.

Ihan hirveästi en ideasta viitsinyt etukäteen kertoa, kun pelotti ettei idea toimi käytännössä. Toisin kuitenkin kävi! Tykkään itse tosi paljon.

Lankana Violet Greenin BFL/silkki sekoite. Helmassa ja hihoissa on käytetty Lehtivihreä huivin mallineuletta.

Viime viikonloppu meni Lahdessa Kissojen yö käsityötapahtumassa. Aivan mielettömän hieno tapahtuma ja ihania ihmisiä paikka täynnä! Toivottavasti jatkoa seuraa. Seuraavalla kerralla otan kyllä tyttären 9v. mukaan. Myös poika 6v haluaa mukaan, jotta oppisi neulomaan Yllättynyt Siellähän sitä riitäisi opettajia Nauru

Lankaa tarttui taas, yllätys, yllätys, mukaan.

Ihanaa, kameli/merinosekoitetta, 7 kerää kumpakin väriä.

Pehmeintä lankaa ikinä: 80%villa/20%kashmir.

Väri on oikeasti oikein kaunis petrooli, salama vaan tappoi taas tämänkin värin. 7 kerää ruskeaa ja 5 kerää petroolia tuli ostettua.

 Näitä löytyy Kirjavasta Kerästä. Samalla vähän viriteltiin yhteistyötä Kirjavan Kerän kanssa, saa nähdä mitä se tuo tullessaan. Innolla yritän nyt keskittyä siihen projektiin.

Lapset sai tuliaisiksi lankaa... Viaton Jokaiselle oma kerä Ilun värjäämää lankaa. Tarkoituksena olisi tehdä kevät/syksy pipot.

Nyt siis uusien projektien pariin.

Ps. Wollmeise on päässyt vihdoin puikoille ja paita siitä taitaa tulla Silmänisku