Saattekin nyt sitten uuden päivityksen suorastaan pikana edellisiin verrattuna. Unohdin viimeksi esitellä teille uuden työkaverini.

SDC14155-normal.jpg

Hän sai nimekseen Oiva ja kovasti toivon hänen olevan nimensä mukainen apulainen. Yksi ryppy tässä suhtessa jo kuitenkin ehti tulla, kun Oiva alkoi hyppimään leveissä ompeleissa. Pieni lomamatka Kiteelle takuuhuoltoon, säädöt kohdilleen ja nyt on Oiva taas pelittänyt hyvin. Toivottavasti säädöt nyt pysyy, ettei tarvi olla jatkuvasti säädättämässä. Saumurikin odottaa yhä huoltoa, mutta olen minä silti paljon saanut tehtyäkin. Kaikkea en ole jaksanut kuvata, kun ovat ihan peruskamaa, tarhavaatetta tytölle jne. Tässä nyt kuitenkin jotain.

SDC14183-normal.jpg

Laukkuhullun uusin käsilaukku.

SDC14180-normal.jpg

Mulla oli jo pitkään itänyt mielessä ajatus vetoketjukassista. Etsyssä sitten eksyin kerran mocsi61 kauppaan. Sieltä sain idean tuophon taitettuun yläosaan.

SDC14179-normal.jpg

Mä niin tykkään tästä kassista =)

SDC14177-normal.jpg

Aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin, että pitää tehdä toinenkin huppari, kun oli hyvä kaava.

SDC14195-normal.jpg

Viitisen senttiä pidensin kaavaa, muuten samalla kaavalla kun edellisessä postauksessa ollut huppari. Tähän laitoin vielä ohuen trikoovuorin, joten menee vielä kylmemmilläkin keleillä.

SDC14196-normal.jpg

Mulla oli kummitellu iso pala valkoista farkkukangasta nurkissa jo pidemmän aikaa. Pistin väripadan porisemaan ja tuloksena oli harmaankirjava farkku.

SDC14189-normal.jpg

Kankaasta tuli ihan mun lemppari.

SDC14192-normal.jpg

Takin hihat ei istu niin hyvin, kun voisi. On melko mahdotonta saada niita sovitettua itselle yksin... Muuten ihan kelvollinen tuotos.

SDC14191-normal.jpg

Laitetaan nyt vielä kuva takin alta vilkkuvasta paidasta.

SDC14186-normal.jpg

Ihan peruskauraa siis... Mut kangas oli kiva.

Tein joskus aiemmin itselleni lapakkohihapaidan. Malli oli tosi kiva, mutta kangas mitälie, joten siitä ei ole  enää kun lattiarätiksi.

SDC14198-normal.jpg

Teinkin samalla kaavalla uuden ja ehomman.

Kun on tullut viime aikoina ommeltua, niin onhan sitä toki pitänyt myös tilata kankaita. Osa näistä on jo ommeltukin.

SDC14158-normal.jpg

Emeli Desingnin yllätyspaketti.

SDC14156-normal.jpg

Trikookangas.fi yllätyspaketti. Tykkäsin kovasti molemmista.