Tuli sitten eilen vietettyä päivä Tampereella Kädentaidot messuilla. Kaikenlaista ostettavaa ja katsottavaa löytyi vaikka kuinka. Myyjiäkin oli kolmessa hallissa entisten kahden sijaan. Saattaa toki olla ollut näin jo viime vuonna, kun en messuilla käynyt. 

SDC14395.jpg

Tällaisen saaliin kanssa palasin illalla kotiin. Kankaita Indie Fabrics osastolta, jolla olivat siis mukana Ikasyr, Käpynen, Neenuska ja PaaPii. Maatuska puuvilla on Almandiinin osastolta ja tilkut Konetikin. Lankaideasta tarttui mukaan KnitPro Karbonz sukkapuikkoja ja Rowan Fine Tweed lankaa. Näissä langoissa oli niin herkulliset ja yhteensopivat värit, että jotain riemunkirjavaa raitaprokkista niistä meinasin. Puffan puodista löysin ihanaa Pehmis-Puffaa kolmessä yhteen sopivassa värissä ja jätin tilauksen yhdestä vyyhdistä. Kuvasta jäi puuttumaan vielä ostamani Joka tyypin kaavakirja. Kiinteitä Karbonz pyöröjä kokoa 2mm ja 2,5mm jäin kaipailemaan. Lankaideasta olisi kuulemma löytynyt, mutta olivat unohtaneet ottaa mukaan. No, onneksi niitä voi tilata nettikaupasta.

Kaikenkaikkiaan todella ihana reissu!

SDC14426.jpg

Tääsä nyt kuva aiemmin valmistuneesta isännän joululahjapaidasta. Valo ei vaan meinaa taas riittää, joten palmikot ei kunnolla näy. Yritetään saada joulun jälkeen kunnon kuvia isännän päällä.

SDC14430.jpg

Nyt puikoilla on vanhemmalle pojalle villatakki Wollmeisesta väreinä Maus Jung, Ag47, Heavy metal ja zimtapfel. Tän valmistumista hidasti pahasti jännetupintulehdus, mutta nyt näyttäis taas etenevän. Toiveissa olis ehtiä vielä tehdä neuleet nuoremmalle pojalle ja isommalle neidille jouluksi... Saa nyt sitten nähdä.