Mä olen kyllä ihan surkea bloggaaja, kun aina tuppaa nää välit venähtämään hurjan pitkiksi. Saattaa tästä välistä jotain unohtuakin, mutta laitetaan nyt edes jotain kuvia tekeleistä.

SDC14304.jpg

Nää kuvat in nyt tosi surkeita, mutta koittakaa kestää. Kirpparilöytö parin vuoden takaa, eli IKEAn verhot huuteli uutta elämää itselleen. Paksu ja ihanan räiskyvä kangas taipui farkkutakiksi.

SDC14302.jpg

Monelle tää on varmaan kammotus, mutta itse tykään. Just sopivan psykedeelistä menoa =)

SDC14287.jpg

Ehdottomasti pakkopullan puolelle menee tää neitin villahaalari. Kuvassa vielä langanpäätkin päättelemättä. Lankana aina kaikkeen sopiva Vuorelman Veto. Nyt vaan sain surukseni huomata, että jatkossa ko lankaa voipi olla varsin vaikeaa saada Vuorelman nettisivuille on  nimittäin ilmestynyt tällainen teksti: 

HELMI VUORELMA OY ON ASETETTU KONKURSSIIN

27.10.2014 Tällä hetkellä verkkokauppa on toistaiseksi suljettu ja tuotteiden myynti on toistaiseksi päättynyt.

Vuorelman tehtaanmyymälä on suljettu toistaiseksi.

 

 

SDC14288.jpg

Jostain Ravelryn vaihdosta saatu Zauberball muotoutui *KatyJubilee* huiviksi. Huivi päätyi työparille synttärilahjaksi.

SDC14347.jpg

Tapion kaupasta tilasin merinomanian aikana halvennuksessa ollutta Garnstudion Cotton Merinoa. Lanka vaikuttaa todella miellyttävältä tuttavuudelta. Kutittamaton ja pehmeä, silti vaikuttaa ettei nypääntyisi käytössäkään, mutta kerron kun on varsinaisia käyttökokemuksia. Kuvassa isännän joululahja paidan alku. Paita on sittemmin jo valmistunutkin, mutta en ole saanut kuvattua, kun aina on niin pirun synkkää ja pimeää...