Ehtipä tämä vuosi sitten pitkälle, ennen kuin sain tänne kirjoiteltua. Koko alkuvuosi on mennyt enemmän tai vähemmän sairastellessa. Ennen joulua pamahti selkä. Pariin viikkoon en kyennyt edes istumaan tai makaamaan. Onneksi apuun löytyi hyvä fysioterapeutti. Alkoi nimittäin huumorintaju loppua, kun en ollut kahteen vuorokauteen nukkunut. Alkaa kämppä nopeasti ahdistaa, kun kävelee ympäriinsä yökaudet pystymättä edes istumaan.

En ehtinyt saada selkää kuntoon, kun alkoi kolmen kuukauden mittainen oksentelu. Kaiket päivät meni pönttöön tuijotellen ja maaten sängyssä silmät kiinni. Töistäkin piti välillä ottaa pari viikkoa lomaa, kun paino vaan putosi. Valitettavasti se ongelma korjaantui hyvin nopasti, ruoka alkoi taas pysyä sisällä.

Huhtikuun puolesta välistä lähtien olen sitten ollut sairaslomalla, kun oikea käsi prakaa. Oikeastaan ongelman ydin on hermopinne kaularangassa. Tällä hetkellä eivät uskalla tahdä asialle mitään, joten syksyä odotellessa...

Lomaa on siis riittänyt, harmi vaan kun kunto ei ole rittänyt oikein minkäänlaisten käsitöiden tekoon. Kehräämään sentään olen sentään kyennyt, kunhan olen muistanut tehdä vähän kerrallaan.Tuloksena 1980m/460g kolmisäikeistä lankaa kasvivärjätystä Nordlandista. Haaveena olisi tehdä näistä villatakki.

Eilen tuli poikettua myös Tallinnassa. Karnaluks oli kaverin käyntilistan kärjessä, joten sinne siis. Olin itse vähän skeptinen paikan suhteen, siellä kun kokemukseni mukaan on pääasiassa akryylia ja puuvillaa.Ei sieltä silti tarvinnut tyhjin käsin poistua. Löytyi tällainen ihan uusi tuttavuus, jota ei löytynyt edes Ravelryn tietokannasta. Merino Gold 400m/100g, 60% merinon 40% akryyli. Vähän arveluttaa tuo akryylin suuri määrä, mutta kun hinta oli alle 2€/kerä ajattelin antaa langalle mahdollisuuden.Myös puuvillaa tarttui mukaan. Yleesä puuvilla ei kuulu mun ostoslistalle, mutta näistä olisikin tarkoitus neuloa lastenneuleita. Lisää puuvillaa lastenneuleisiin...

Nyt pitää vaan odotella, että käsi saadaan kuntoon js pääsen taas vauhtiin...