Käden krenattua koko kevään, olen vihdoin saanut jotain valmista! Käsi ei tosin tykännyt hyvää, mutta oli se silti sen arvoista.Veera Välimäen Color Affection. Lankana Wollmeise Lace, värit Mistelzweig, WD Grand-Mere ja joku nimetön WD.Tosi helppo malli. Olisi kiva reissutyö, kun mallin oppii helposti, eikä tarvi ohjetta juuri vilkuilla.Toisena Diana Rozenshteyn Once upon a Leaf. Lankana Wollmeise 100% merino, väri Froch.Tämäkin oli tosi helppo ja nopea neuloa. Näitä voisi tehdä enemmänkin.

Jokunen viikko sitten värjäsin Cheviotia kehruuta varten.Näistä toinen (n.200g) on jo säikeenä ja toisestakin puolet  (n.100g). Lisäksi värjäsin vielä 300g parilla eri ruskean sävyllä. Näistä olisi tarkoitus kerrata 3-säikeistä lankaa, yksi säie kutakin väriä.

Juhannus meni värjäillessä. Nämä ensimmäisen kuvan langat värjäsin tosin jo pari viikkoa sitten. Muut juhannuksena.Langat vasemmalta oikealle:

4kpl lupiininkukka, aluna
1kpl lupiininkukka, aluna ja kupari
2kpl lupiinin lehdet ja varret, aluna ja kupari
1kpl pietaryrtti lehdet ja varret, aluna
1 kpl pietaryrtti lehdet ja varret, aluna ja kupari
Viimeisenä mikälie epäonnistunut kokeilu, joka kävi lopuksi lupiinikylvyssä.Vasemmalta oikealle:
2kpl sananjalka (kuivattu) ja kupari (myönnän, mulla oli vielä viime vuotisia, käytin pois uusien tieltä)
2kpl suomuorakas (kuivattu) (jostain syystä nää ruskeat värit katoaa kuvassa)
2kpl mustaorakas (kuivattu)
2kpl horsma (kuivattu)Vasemmalta oikealle:
3kpl lupiini ja kupari
3kpl sananjalka
2kpl verihelttaseitikki (kuivattu)
1kpl edellisen jälkiliemi ja sipuli

Lisäksi padoista nousi riemunkirjavia raidoittuvia sukkalankoja.Laitan teille tähän loppuun vielä muutaman söpöilykuvan, kun tuli niitäkin räpsittyä.Meidän vanha mamma.

Yllä veljekset kuin ilvekset, ei siis niin mitään yhteistä ulkonäössä tai luonteessa.Ja loppuun vielä meidän pikku-neidit. Jotka ei tosin enää ole niin kovin pieniä.