Jussia on vietetty ihan kotosalla. Siideriäkin oli jääkaapissa ( on ollut jo ties kuinka kauan) vaan taas jäi juomatta. Kuohari pullonkin ostin, vaan kaapissa seisoo sekin. No, otin minä sentään puolikkaan olusen, kun eilen poikettiin veljen perheen luona. Kieli ulkona

Tänään soittelin kaverille ja lähdettiin taas kasveja keräämään. Ei kuitenkaan tyynyn alle laitttavaksi, vaikka juhannus onkin Silmänisku. Lupiinin kukkia ja lehtiä, suopursua, juolukkaa ja kanervaa tarttui mukaan tällä kertaa. Kanervat ja suopursut on jo keitetty ja juolukka kiehumassa. Saavat vielä muhia yön yli. Huomenna sitten siivilöin ja värjään. Talon takana metsässä kasvaa sananjalkaa ja kieloa, pitää huomenna vielä käydä poimimassa niitä. Innostuin nyt tuosta kasveilla liukuvärjätystä kokeilusta, joten sitä pitää harjoitella vielä huomenna.

Ensi viikoksi lupasi jo parempia ilmojakin, joten jos malttaisi jätää muita värjäilyitä sinne?! Torstaina kävin työterveyshoitajan luona ja oli vähän sitä mieltä, että lomalle pitäisi jäädä. Saa nyt nähdä Päättämätön. No maanantaina on lääkäri, enkä taatusti pistä vastaan, jos on samaa mieltä. Vaikka turhankin tunnollisena ihmisenä tuntuu pahalta jättää työt muille.

Huomenna palailen varmaan taas kuvien kera kertomaan mitä sain aikaan